xWaarom bedrijfsfilm maken?
Waarom een bedrijfsfilm maken? Omdat een bedrijfsfilm meer traffic naar de website genereert. De extra bezoekers komen binnen via kanalen als Youtube, Facebook en landingspagina's waarin je de bedrijfsfilm verwerkt hebt. Daarnaast verhoog je de online conversie. Een groter percentage bezoekers wordt namelijk klant na het zien van een goede bedrijfsfilm die aansluit op zijn interesses.


3 tips bedrijfsfilm maken
Je gaat een bedrijfsfilm maken of laten maken? Hier volgen 3 belangrijke tips. Ten eerste: Houdt focus in je verhaal, ofwel maak keuzes. Je kunt het beste 2 tot 3 belangrijke punten behandelen in plaats van alles in de film proberen te proppen. Ten tweede: houdt het kort en bondig en boei de kijker van begin tot eind, ze klikken je bedrijfsfilm anders snel weg. Ten derde: wissel de film af met animatiebeelden. Dit geeft de bedrijfsfilm meer dynamiek en afwisseling en kijkers blijven langer hangen.

Voordelen bedrijfsfilm maken OutSight Media
Als wij jouw bedrijfsfilm maken dan schieten we de beelden in hoge cinemakwaliteit. We beschikken over een animatiestudio en je staat in direct contact met ons en we hanteren een vaste prijs.

Waarom bedrijfsfilm OutSight Media?

Opnames in
cinemakwaliteit


Rechtstreeks contact
met de makers


Vaste prijs


Ruim 10 jaar
ervaring


Alle talen
leverbaar