xBedrijfsfilm
Een professionele bedrijfsfilm die doel & doelgroep bereikt? Samen met jou kijken
we naar de stijl die bij het bedrijf past. Een bedrijfsfilm die precies weergeeft wat
het bedrijf is. Een bedrijfsfilm met de juiste snelheid, sfeer en stijl.


Bedrijfsfilm start
We starten de productie van de bedrijfsfilm met het concreet maken van het doel. Van het doel kunnen we de boodschap formuleren en vertalen naar een goed verhaal.
Doel bedrijfsfilm
Door vooraf te weten welk doel je met de bedrijfsfilm voor ogen hebt, wordt het formuleren van de boodschap stukken eenvoudiger. Een doel is tevens meetbaar.

Bedrijfsfilm boodschap
Je weet wat je met de bedrijfsfilm wilt bereiken met welke boodschap ga je de kijker nu overtuigen? Wat wordt het verhaal? Indien de bedrijfsfilm ingesproken wordt door voice-over dan is de basis de spreektekst.


Bedrijfsfilm in cinema kwaliteit
Kwaliteit is voor ons belangrijk en daarom schiet Outsight Media jouw bedrijfsfilm in Cinema kwaliteit. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en kun je de bedrijfsfilm via alle kanalen inzetten.
Bedrijfsfilm mogelijkheden
Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de mogelijkheden voor de klant volledig zijn. Dit zie je terug in ons dienstenpakket. Zo kunnen wij de bedrijfsfilm tevens voorzien van onder andere animaties, visual effects, green screen opnames.

Bedrijfsfilm voice-over
Tevens beschikken wij over een groot en wereldwijd voice-over netwerk. Hierdoor kunnen we jouw bedrijfsfilm snel leveren in iedere gewenste taal.

Waarom bedrijfsfilm OutSight Media?

Opnames in
cinemakwaliteit


Direct contact
met de makers


Fixed price


Ruim 10 jaar
ervaring


Alle talen
leverbaar