xWat is een Cinemagraph?
Je zou kunnen zeggen dat een cinemagraph een kruising tussen foto en video is. Een cinemagraph is een video waarbij één of enkele objecten tot leven zijn gebracht. Denk bijvoorbeeld aan het intappen van een glas waarbij de champagne maar blijft stromen en de rest van de wereld echt op pauze staat. Juist deze combinatie zorgt voor de impact en het stelt je in staat echt de nadruk op je onderwerp te leggen.


Waar gebruik je een cinemagraph voor?
Een cinemagraph kan op vele manieren ingezet worden. Bijvoorbeeld als als startscherm op de website, of in commercials en corporate films.
Hoe maken wij cinemagraphs?
Een cinemagraph kan op meerdere manieren gemaakt worden. Door op locatie of in de studio 4k-video opnames te maken, door fotomateriaal te gebruiken of een combinatie van beiden. De meest voordelige manier is het gebruik van bestaand fotomateriaal. Hierbij halen we alle onderdelen in de foto los, bewerken de achtergrond en zorgen tijdens de videomontage voor een 3D-motion.

Offerte cinemagraph?
Wil je graag de kosten voor een cinemagraph op maat ontvangen? Laat ons even weten wat je precies voor ogen hebt en wij stellen direct een offerte voor je op.
Waarom animatie OutSight Media?
Illustraties
op maat


Rechtstreeks contact
met de makers


Vaste prijs


Alle talen
leverbaar


Ruim 10 jaar
ervaring