xInstructiefilms maken
Het maken van instructiefilms is een van de specialiteiten van OutSight Media. We hebben alle faciliteiten in huis en beschikken over ruime ervaring. Wij kunnen de instructiefilms maken in zowel animatie als film formaat. Welke vorm je kiest hangt af van de complexiteit van de boodschap, jouw imago en de doelgroep.


Instructiefilms maken middels video
Gaan we de instructiefilms maken met videobeelden dan komen wij filmen op de gewenste locaties met cinema camera's. Zo ben je verzekerd van hoge beeldkwaliteit. Vooraf wordt er uiteraard een compleet uitgewerkt script met stappenplan opgeleverd zodat je precies weet hoe de instructiefilms gaan verlopen.
Instructiefilms maken middels animatie
Als we de instructiefilms gaan maken middels animatie dan zullen er vooraf storyboards worden opgesteld. Hierin is precies te zien hoe de scenes van de instructiefilms gaan verlopen. Per shot zullen de illustraties weergegeven worden. Deze illustraties worden geheel naar de huisstijl ontworpen en zullen dus in lijn zijn met de andere uitingen.Waarom instructiefilms OutSight Media?

Opnames in
cinemakwaliteit


Rechtstreeks contact
met de makers


Vaste prijs


Ruim 10 jaar
ervaring


Alle talen
leverbaar